menu

Vraag over een factuur?

Het kan voorkomen dat u een vraag heeft over een declaratie of factuur. U kunt deze vraag aan ons stellen door een e-mail naar administratie@dienstapotheekozl.nl te sturen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Algemene vragen?

U kunt deze vraag aan ons stellen via info@dienstapotheekozl.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Wilt u liever bellen?

Dat kan natuurlijk ook. U bereikt ons via 045 - 574 10 04.

Contactformulier

(Algemene vragen)

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Een klacht of tip?

Wij vragen u eventuele tips of klachten aan ons te melden. Tips zijn altijd welkom. Maar ook klachten helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen en een volgende klacht in de toekomst te voorkomen.

 

U kunt uw klacht doorgeven via info@dienstapotheekozl.nl. Telefonisch bereikt u ons via 045- 574 10 04.

 

Wat kunt u verwachten na een klacht?

Klachten worden altijd geregistreerd. De apotheker neemt contact met u op om uw klacht te bespreken. Meestal kan de klacht dan snel worden opgelost.

 

Komt u er met de apotheker niet uit?

Dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Hij of zij kiest geen partij en heeft geen oordeel. Alles wat u aan de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. De klachtenfunctionaris kan bemiddelen en samen met u naar een oplossing zoeken.

 

U bereikt de klachtenfunctionaris van de Dienstapotheek OZL via:

  06 – 22 92 16 49

  bemiddelingapotheken@kpnmail.nl

 

Geschillencommissie

Het kan voorkomen dat u er met de apotheker en klachtenfunctionaris niet uitkomt. Dan kunt u uw klacht indienen bij de Geschillencommissie Openbare Apotheken. Deze onafhankelijke commissie behandelt uw klacht en doet daar vervolgens een uitspraak over. De Geschillencommissie Openbare Apotheken maakt deel uit van de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE).

 

U bereikt de Geschillencommissie Openbare Apotheken via:

 

SKGE

Postbus 8018

5601 KA Eindhoven

 

  088 – 022 91 81

info@skge.nl

 

www.skge.nl

 

Bij ons werken?

In de Dienstapotheek OZL werken naast apothekersassistenten die alleen in onze apotheek werken ook zogenaamde ‘weekendmedewerkers’. Dit zijn apothekersassistenten die alleen in de weekenden in onze apotheek werken. Zij combineren hun werk bij de Dienstapotheek met een functie in een apotheek die overdag geopend is. Als weekendmedewerker draai je gemiddeld een keer per twee weken een weekenddienst in de Dienstapotheek .

 

Solliciteren?

Ben je een gediplomeerde apothekersassistente en heb je interesse in een baan in de Dienstapotheek OZL, stuur dan een mail met daarin jouw motivatie en CV naar p.vandereerden@dienstapotheekozl.nl. Ook als er geen concrete vacatures zijn, zijn open sollicitaties welkom.

 

Meer informatie over werken in de Dienstapotheek OZL?

Stuur dan een mail via p.vandereerden@dienstapotheekozl.nl of bel ons via 045- 574 10 04. De apotheker vertelt je graag meer.